Navigaatio

Etusivulle

Kuvia

YHTEYDET:

Sähköposti:
operettijukola@operettijukola.com

Ryhmävaraukset esityksiin, pukuvuokraukset:
Hanna Virtanen
gsm 040 519 5807

Ohjaaja:
Tuire Grönthal
gsm 050 557 4281

Harjoitusaineistoa

Operetti harrastuksena

Operetti Jukola ottaa jatkuvasti mukaan uusia jäseniä. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä niin kerromme, mikä on meneillään olevan projektin tilanne ja mahdollisuutesi osallistua siihen. Harjoituksemme ovat avoimia tilaisuuksia, joihin voit tulla vapaasti kuuntelemaan ja katselemaan ja tutustumaan toimintaamme.

Operetti on harrastuksena monipuolinen, joten mukaan tarvitaan monenlaisia osaajia. Ei tarvitse olla huippuosaaja, tärkeintä on, että haluat oppia ja puuhailla yhdessä rennon porukan kanssa hauskan harrastuksen parissa! Tavoitteemme on korkealla, mutta kynnys uuden harrastajan mukaan ottoon matalalla. Ota meihin yhteyttä, jos sinua kiinnostaa jokin tai jotkin seuraavista asioista:

  • laulaminen solistina
  • laulaminen kuorossa
  • näytteleminen
  • ompeleminen ja pukusuunnittelu
  • lavasteiden suunnittelu ja tekeminen
  • maskeeraus
  • kampausten teko
  • mainosten teko, nettisivujen ylläpito, esitysten organisointiin liittyvät yms. tehtävät

Aloitamme uuden teoksen harjoittelun 1 tai 2 vuoden välein. Vaativammat teokset edellyttävät 2 vuoden harjoittelua, jolloin esitykset pidetään toisen vuoden syksyllä ja keväällä. Projektin päätyttyä ryhmä esittää kansalaisopistolle toiveensa seuraavasta projektista ja sen ohjaajasta. Kansalaisopisto valitsee ohjaajan, joka päättää harjoiteltavan teoksen ryhmän toivomuksia kuunneltuaan ja valitsee henkilöt rooleihin. Ohjaaja vastaa harjoitusten aikataulutuksesta ja suunnittelusta ja tietysti teoksen ohjaamisesta. Ryhmän keskuudesta valitaan henkilöt vastaamaan mm. tiedotuksesta, puvustosta, lavasteista, mainonnasta ja taloudesta.

Kansalaisopisto maksaa ohjaajan palkan. Muihin kuluihin ryhmän on hankittava rahat itse. Kassaa kartutetaan esitysten lipputuloilla sekä käsiohjelmiin kerättävillä mainostuloilla.